Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kluis bezorgen

Wij leveren de kluizen zelf bij u af, discreet en anoniem. Niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt! Alles voor de veiligheid van onze klanten.

Lees meer

Kluis betalen

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt iDEAL betalen in de webshop, maar ook gewoon pinnen na het afleveren van de kluis!

Lees meer

Kluis verankeren (op verdieping)

Het verankeren van de kluis is erg belangrijk! Omdat wij een gespecialiseerd bedrijf zijn krijgt u ook een verankeringsbewijs.

Lees meer

Showroom kluizen

Bekijkt u liever uw kluis in het echt? Dan kunt u terecht in de grootste kluizenshowroom van Nederland om alle kluizen te bekijken.

Lees meer

Kluisspecialist aan huis

Waar moet de kluis komen? Kan een kluis in de kelder? Kan de door mij gewenste kluis door de deur? Vragen die wij gemakkelijk aan huis of kantoor voor u kunnen bekijken en beantwoorden.

Lees meer

Advies op maat

Liever advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op.

Lees meer

 

Kluis betalen?

Bij Kluiskopen Nederland bieden we u diverse veilige en vertrouwde betaalopties. U kunt gemakkelijk gebruik maken van iDEAL tijdens het online bestelproces. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de kluis bij aflevering te betalen. U kunt ervoor kiezen om contant te betalen of gebruik te maken van ons pinapparaat. Deze betalingsmethode stelt u in staat om de kluis eerst te bekijken en pas te betalen wanneer u tevreden bent over de kluis en de levering. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u de kluis direct retourneren aan de chauffeur. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Bel ons!

Ons team staat u graag te woord! Wij helpen u graag met vinden van de juiste kluis voor u, dus bel ons voor vrijblijvend advies ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend!

Uw kluis is onze zorg! Tel: 0342-422239