Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Afstortkluis

Bent u op zoek naar een afstortkluis of afroomkluis? Afstortkluizen zijn ontworpen met het oog op de veiligheid van uw personeel. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan kassa- en gecertificeerde afstortkluizen.Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Afstortkluizen in Verschillende Varianten

Onze selectie afstortkluizen biedt diverse opties, variërend van gleuven, kleppen tot laden. Elk van deze kluizen beschikt over een anti-hengel mechanisme, waardoor de inhoud niet kan worden teruggenomen via de opening.

Gecertificeerde Afstortkluis voor Ultieme Beveiliging

De gecertificeerde afstortkluis volgt een aparte normering (EN 1143-2) dan die van de standaard kluizen (EN 1143-1). Binnen deze certificering ondergaan kleppen, gleuven en laden een aparte testprocedure. De afstortkluis met ladeconstructie geniet de voorkeur, omdat deze de inhoud volledig afschermt.

Afstortkluis met Certificering: Slimme Keuze

Ons assortiment omvat talrijke afstortkluizen, inclusief de gecertificeerde varianten. Een gecertificeerde afstortkluis biedt verzekeringsmogelijkheden tot aan de W.I.B. (Waarde Indicatie Berging) van het certificaat. Voor het bepalen van het juiste inbraakwerend certificaat, overweeg het contante geldbedrag dat zich op enig moment in de kluis bevindt. Bijvoorbeeld, een Grade I gecertificeerde afstortkluis (zoals de Salvus Tivoli) mag maximaal €10.000,- contant geld bevatten.

Slimme Kluisvergrendeling

De keuze van het kluisslot is van cruciaal belang, vooral voor afstortkluizen waarin personen mogelijk niet constant aanwezig zijn. Een elektronisch slot wordt aanbevolen, zodat beheerders de kluis kunnen bedienen met hun code, terwijl gebruikers hun code kunnen wijzigen bij personeelswisseling.

Betrouwbare Verankering voor Uw Gemoedsrust

Verankering is essentieel, en bij afstortkluizen des te meer, gezien hun aanwezigheid in onbewoonde panden en het potentiële contante geld erin. Door een chemische ankermethode te gebruiken, beveiligt u de kluis stevig aan de wand en vloer met meerdere ankers. Kluiskopen Nederland staat klaar om dit discreet en professioneel voor u te verzorgen.