Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Documenten kluizen

Beveilig uw kostbare documenten met onze documentenkluizen. Ontdek onze brand- en inbraakwerende kluizen die speciaal zijn ontworpen voor het veilig opbergen van documenten.Resultaat 1–16 van de 165 resultaten wordt getoond

Brandwerende documentenkluizen

Een hoogwaardige gecertificeerde documentenkluis biedt de eigenschappen van zowel een inbraak- als brandwerende kluis, en is doorgaans ruimer dan een standaardkluis. Bovendien is de interieurindeling van een documentenkluis ontworpen met het oog op hangmappenframes en uittrekbare schrijfplanken. Deze kluis kan ook veelzijdig worden ingezet. Met behulp van een extra kluisje kunnen bepaalde items extra beveiligd worden opgeborgen. Daarnaast is het mogelijk om de kluis te verdelen, waarbij de ene helft dient voor dossiers en de andere helft voor artikelen.

Welk slot op de documentenkluis?

Documentenkluizen vinden voornamelijk hun toepassing in kantooromgevingen, voornamelijk door het personeel. Voor dergelijke situaties wordt het sterk aangeraden om te kiezen voor een elektronisch slot. Elektronische sloten bieden één of meerdere code-opties, waardoor hiërarchie binnen het personeel kan worden ingevoerd. Bij personeelswisselingen kan eenvoudigweg de code worden gewijzigd voor optimale veiligheid.

In tegenstelling tot elektronische sloten vereisen sleutelsloten een strikt beheer van sleutels. Het risico van ongeautoriseerde duplicatie ligt op de loer, wat snel kan leiden tot een verlies aan overzicht. Bovendien, wanneer sleutels buiten kantooruren in het pand achterblijven, vergroot dit de kans dat ze in verkeerde handen vallen, wat een aantrekkelijk scenario kan zijn voor inbrekers.