Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brandwerende kluis – Bescherm waardevolle spulen tegen hitte

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van uw waardevolle bezittingen tegen brand- en rookschade. Onze brandwerende kluizen zijn meer gemaakt van hoogschade materialen en zijn getest volgens de strikte brandwerende normen. Bovendien bieden wij ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren of onderhouden van uw brandwerende kluis.Resultaat 1–16 van de 200 resultaten wordt getoond

Brandwerende kluis kopen?

Op zoek naar een brandwerende kluis om uw waardevolle en emotioneel belangrijke eigendommen te beschermen tegen brand? Een gecertificeerde brandwerende kluis houdt de binnentemperatuur onder de kritieke grens van 177 graden, de ontbrandingstemperatuur van papier, voor ten minste 30 minuten.

Brandwerende kluis
Brandwerende kluis testen

Hoe goed is uw kluis bestand tegen brand?

Het brandwerend vermogen van een kluis wordt bepaald door de certificering. Verschillende erkende instanties testen de brandwerende kluizen volgens diverse normen die vooral de hitte van een brand meten.

Testprocedures voor brandwerende kluizen

Elke brandwerende kluis wordt onderworpen aan strenge tests door onafhankelijke instanties om de kwaliteit en effectiviteit te garanderen. Lees meer over onze kluis certificaten.

Brandwerende kluizen informatiekaart
Brandwerende kluizen informatiekaart certificaat

Zijn brandwerende kluizen ook inbraakwerend?

Veel van onze brandwerende kluizen bieden niet alleen bescherming tegen vuur maar zijn ook uitgerust met een inbraakwerend certificaat. Deze dual-function kluizen, bekend als brand- en inbraakwerende kluizen, zijn ideaal voor diegenen die zowel tegen vuur als inbraak beveiligd willen zijn.

Bij het kiezen van een kluis die zowel brand- als inbraakbeveiliging biedt, kunt u onze categorie inbraakwerende kluizen bezoeken en een brandwerend certificaat toevoegen aan de kluis van uw keuze. Alternatief kunt u direct naar onze categorie brandwerende kluizen gaan en daar een inbraakwerend certificaat selecteren. Deze aanpak zorgt ervoor dat u een kluis vindt die volledig aan uw veiligheidseisen voldoet.

Brandwerende kluis
Brandwerende kluis data opslag en slot

Brandwerende Kluis voor Dataopslag

Bescherm uw digitale media met onze gespecialiseerde datakluizen. Deze kluizen zijn ontworpen om USB-sticks, DVD’s, en harde schijven veilig te stellen tegen hitte, rook en water. Gewone media kunnen bij een temperatuur van slechts 75 graden al onherstelbare schade oplopen. Daarom voldoen onze datakluizen aan striktere normen dan standaard brandwerende kluizen.

Voor optimale bescherming van mediabestanden thuis, kies voor een brandwerende kluis met 120 minuten brandwerend certificaat.

Wat gebeurt er met het slot tijdens een brand?

Tijdens een brand beschermen speciale kenmerken zoals expanderende banden in de kozijnen, die uitzetten bij hitte, de inhoud van de kluis door de deur luchtdicht te maken. Ongeacht het type slot—sleutel of elektronisch—zullen de mechanismen door de hitte falen. Bij sleutelsloten smelten de componenten samen, terwijl bij elektronische sloten de printplaten beschadigd raken. Na een brand is vaak een specialist nodig om de kluis open te slijpen en toegang te verkrijgen tot de inhoud.

Ontdek meer over onze beveiligingstechnologieën in kluissloten op onze pagina over kluissloten.

Verankering van Brandwerende Kluizen

Het verankeren van een brandwerende kluis aan uw woning biedt extra veiligheid en stabiliteit. Bij Kluiskopen.nl adviseren wij echter het beperken van verankeringsgaten om de integriteit van de brandwerende bescherming te handhaven. De meeste van onze kluizen zijn daarom ontworpen met een verankeringsmogelijkheid enkel in de bodem.

Deze benadering helpt om de kluis effectief te beveiligen tegen diefstal zonder de brandwerende prestaties te compromitteren, omdat veel gaten in de structuur van de kluis de bescherming tegen hitte kunnen verminderen.

Brandwerende kluis verankeren

Onze Exclusieve Klantendiensten

Bij Kluiskopen.nl onderscheiden we ons door uitzonderlijke klantenservice. Hier is wat wij u kunnen bieden:

  • 5 jaar garantie op alle kluizen en sloten, voor uw gemoedsrust.
  • Laagste prijs garantie: vindt u ergens anders een lagere prijs? Wij bieden u 5% extra korting!
  • Betaal veilig achteraf met PIN bij levering of op factuur voor bedrijven. Meer details over onze betalingsopties vindt u op onze betalingsinformatiepagina.
  • Exclusieve service: installatie van kluizen op verdiepingen of in kelders. Ontdek meer over deze unieke dienst op onze pagina over kluisverankering op verdiepingen.
  • Wij gebruiken chemische ankers voor de meest robuuste verankering van uw kluis. Lees meer over onze methoden op de pagina over chemische ankers.
  • Kies voor Kluiskopen Nederland, de specialist in kluizen. Wij hebben alle expertise in huis en bieden volledige ondersteuning na de verkoop. Uw kluis is onze zorg; meer hierover op onze servicepagina.

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiskopen.nl