Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bezorgen door bode

Bezorgen van de kluis is gratis, u betaald de kluis via IDEAL en de kluis wordt opgestuurd.
U geeft aan op welke dag u dit wilt en wij sturen de kluis met een bode naar u toe.
Nadeel van deze service is dat u een kluis op een pallet geleverd krijgt, u thuis moet zijn op de opgegeven tijd door de vervoerder, en de kluis zelf naar binnen moet brengen. Momenteel zijn de vervoerders (bode) niet echt correct met de opgegeven tijden, uw wachttijd kan oplopen. Wij zijn dan ook geen voorstander van deze manier van leveren. Deze service is wel gratis.

Bezorgen door Kluiszorg Nederland begane grond

U kunt de kluis bestellen via onze website, e-mail of telefoon, en wij komen de kluis persoonlijk bij u bezorgen. Onze eigen chauffeur brengt de kluis naar binnen en plaatst deze op de door u gewenste plek. We zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de kluiswerking en geven advies over de juiste verankeringsopties. Bovendien nemen we de verpakking weer mee. Indien gewenst, kunt u ook verankeringsmateriaal bij onze chauffeur aanschaffen. De betaling voor de kluis en de bezorging kan gemakkelijk worden afgehandeld via PIN of contant aan onze eigen chauffeur.
Bij Kluiskopen.nl hechten we veel waarde aan anonimiteit en discretie. Onze bussen en kleding dragen geen reclame-uitingen en de kluizen worden in blanco dozen geleverd, zodat niemand zal merken dat u een kluis ontvangt. We begrijpen dat discretie belangrijk is voor onze klanten, en daarom doen we er alles aan om uw privacy te waarborgen.

Kluis verankeren door Kluiszorg Nederland begane grond

Kluiszorg Nederland heeft een eigen zeer ervaren gecertificeerd montage team! (Ons team heeft de verankerings cursus van de verzekeraars en branche organisatie gevolgd.)
Samen met u wordt de beste wijze van verankering besproken en uitgevoerd.
De plek die u wilt wordt gescand op leidingen (Water, stroom, riool) eventuele plinten worden netjes verwijderd en vloer wordt getest.
Wij doen de verankering altijd met chemisch ankers, dit geeft de hoogst mogelijk uittrekkracht.

Bezorgen en verankeren door Kluiszorg Nederland op verdieping/kelder

Kluiskopen Nederland beschikt over een zeer ervaren en gecertificeerd montage team. Ons team heeft de verankeringscursus van de verzekeraars en brancheorganisatie gevolgd, wat ons in staat stelt om hoogwaardige verankeringsdiensten te leveren. Samen met u bespreken we de beste manier van verankering voor uw kluis en voeren we deze uit. Voordat we beginnen, scannen we de gewenste locatie op mogelijke leidingen, zoals water, stroom en riool. Indien nodig, verwijderen we netjes de plinten en testen we de vloer om ervoor te zorgen dat de verankering optimaal is. Bij Kluiskopen Nederland gebruiken we altijd chemische ankers voor de verankering, omdat deze de hoogst mogelijke uittrekkracht bieden. Hiermee zorgen we voor een stevige en betrouwbare bevestiging van uw kluis, waardoor de veiligheid en bescherming van uw waardevolle bezittingen gewaarborgd worden.

Anoniem en discreet

Wij leveren de kluis geheel anoniem en discreet bij u af, onze bussen en kleding hebben geen reclame uitingen en onze kluizen zitten in dozen zonder opdruk, niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt. Wij zijn ons zeer bewust dat discretie voor onze klanten van belang is.

Bel voor meer informatie: 0342-422239 wij helpen u graag!