Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Privékluizen kopen

Een privékluis kopen voor het snel en eenvoudig opslaan van privé spullen als paspoorten en wat contant geld? Goed idee! Een privékluis is vaak compact en goed te verbergen in een kast. Privékluizen zijn verkrijgbaar met brandwering en elektronisch slot.

Goed verankeren

Vooral bij privékluizen is een goede verankering noodzakelijk! Een privékluis is vaak licht en compact en kan eenvoudig worden opgepakt en meegenomen worden door een inbreker.

 Resultaat 1–16 van de 174 resultaten wordt getoond

Privékluizen voor eenvoudig gebruik thuis of op kantoor

De definitie van een privékluis is dat hij eenvoudig in het gebruik is en compact en licht is. Een privé kluis wordt dan vaak ook niet gebruikt voor het opslaan van grote bedragen en kostbaarheden met een hoge waarde, daar zijn betere kluizen voor met een hogere weerstand klasse .
Een privékluis is voor het opbergen van privé zaken om te voorkomen dat ze “zo maar” kunnen worden meegenomen door kwaadwillende.

Privékluis met certificaat

Er zijn eenvoudige kluizen zonder certificaat, meestal verkrijgbaar bij de bouwmarkt of op internet sites die het niet zo nauw nemen met wat ze u aanbieden. Niet bij kluiskopen.nl wij verkopen alleen de betere privékluizen met een certificaat die wel weerstand bieden tegen een inbraak poging.

Welke certificaten zijn ervoor privékluizen

Voor privékluizen zijn er ook certificaten gemaakt, die u de zekerheid van een kwaliteit product geven. Natuurlijk worden privékluizen zo vervaardigd dat de verkoop prijs wel aantrekkelijk blijft, dat betekend dat er compromissen zijn gemaakt in de materiaal keuze. Maar uitzonderingen daarop zijn de door ons gevoerde privékluizen, deze hebben namelijk een certificaat EN 14450 S1 of S2 , met dit certificaat kan u de kluis inhoud verzekeren tot een bepaald bedrag.

Europese normering ‘EN 14450’

EN 14450 klasse: Dekking contant geld: Dekking kostbaarheden:
Securitylevel 1 € 2.500 € 5.000
Securitylevel 2 € 5.000 € 9.000

Privékluis ook brandwerend

Privékluizen kunnen ook brandwerend zijn! Binnen ons assortiment vind u een flink aantal inbraak- en brandwerende privékluizen en ook alleen brandwerende kluizen (brandkasten).

Privékluizen met elektronisch slot?

Ook op privékluizen zijn verschillende type sloten mogelijk, vaak standaard uitgevoerd met een sleutelslot, maar de betere merken hebben ook de keuze tussen verschillende elektronisch sloten.

Hulp nodig?