Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kluizen met cijferslot

Elektronische kluizen bieden bescherming voor uw waardevolle spullen middels een digitaal cijferslot, ideaal voor hen die liever geen fysieke sleutel meedragen. Lees meer.

Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk de andere kluis categorieën of neem contact opResultaat 1–16 van de 213 resultaten wordt getoond

Voordelen van een Kluis met Cijferslot

Het aanschaffen van een kluis met een cijferslot komt met meerdere voordelen. Zonder fysieke sleutel loopt u niet het risico deze te verliezen, aangezien toegang verkregen wordt via een digitale code. Het instellen van meerdere gebruikerscodes vergemakkelijkt het delen van toegang. Extra beveiliging wordt geboden door sloten met tijdvertraging, die een blokkade activeren bij het invoeren van een incorrecte code, waardoor onbevoegden moeten wachten.

Oplossingen voor Veelvoorkomende Problemen

Vergeten of Verloren Codes
Geen zorgen als u de code van uw kluis vergeet. De meeste modellen komen met een master resetcode voor noodgevallen. Bewaar deze code veilig en apart van uw kluis. Voor modellen zonder deze optie bieden we een noodsleutel, zodat u altijd toegang tot uw kluis behoudt.

Lege Batterijen
Onze kluizen zijn zo ontworpen dat de batterij makkelijk te vervangen is vanaf de buitenkant, meestal via het toetsenbord. Het vervangen gebeurt best met de kluis open om de ingestelde codes te behouden. Elke kluis komt met een handleiding voor het vervangen van de batterij.

Kiezen uit Ons Assortiment Elektronische Kluizen

We bieden een divers aanbod van elektronische kluizen, variërend van inbraak- en brandwerende tot gecertificeerde modellen. Deze kluizen zijn perfect voor het beschermen van uw meest waardevolle bezittingen, zoals documenten, sieraden en elektronica.