Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Inbraak- en brandwerende kluizen

Onze inbraak- en brandwerende kluizen zijn robuuste beveiligingsoplossingen die voldoen aan strikte Europese normen en een hoogwaardige bescherming bieden tegen inbraak en brand.

Eigen monteurs en bezorging

 

Chemische verankering

 

0342-422239

 

Een gecertificeerde kluis weegt al snel 70+KG

Laat Ons Uw Kluis Vakkundig Plaatsen op de Gewenste Plek


Resultaat 1–16 van de 242 resultaten wordt getoond

Sistec EM 1 elo actie kluis

Inbraakwerende kluis

De keuze van de meest geschikte inbraakwerende kluis hangt af van wat u wenst op te bergen. Als het alleen om geld of sieraden gaat, volstaat een inbraakwerende kluis met een certificaat dat overeenkomt met de waarde van de inhoud. Wilt u echter ook documenten veilig opslaan, dan is een inbraak- en brandwerende kluis aan te raden. Elk inbraakwerend niveau heeft ook kluizen met zowel een inbraak- als brandwerend certificaat (certificaat).

Verzekering en kluizen

Met een gecertificeerde kluis kunt u de inhoud verzekeren tot het niveau van het certificaat. Bepaal daarom nauwkeurig de huidige en toekomstige waarde van de op te bergen items voordat u het juiste kluiscertificaat selecteert.

Inbraakwerende kluis certificaten

Gebruik de onderstaande tabel van verzekeraars om de juiste kluis te kiezen met het passende inbraakwerende certificaat:

Waarde indicatie tabel

Waarde indicatie tabel

Slotkeuze

Welk type slot wenst u voor uw inbraakwerende kluis? Standaard zijn alle kluizen voorzien van een dubbelbaard sleutelslot, dat bekendstaat om zijn betrouwbaarheid. Echter heeft een sleutelslot nadelen, zoals het beheer van de sleutel en het risico van onbevoegde duplicatie.

Elektronische slot Sistec MT+ privé kluis

Elektronische slot Sistec MT+ privé kluis

Een alternatief voor het sleutelslot is een elektronisch slot, dat duurder is maar diverse voordelen biedt. Zo kunt u tijdvertraging instellen, meerdere codes gebruiken en heeft het slot een manipulatieblokkering. Hierdoor kan een inbreker niet onbeperkt codes proberen. Met een elektronisch slot zijn er nog meer opties mogelijk, zoals alarmaansluiting, tijdnotitie en vingerscan opening.

Inbraak- en brandwerende kluizen

Een combinatie van inbraak- en brandwerende eigenschappen wordt sterk aanbevolen, aangezien tijdens een brand geen tijd is om de kluis te legen. Afhankelijk van de opslagbehoeften kunt u kiezen voor een brandwerende kluis van 30 minuten, 60 minuten of zelfs 120 minuten.

Verankering van de kluis

We kunnen het niet genoeg benadrukken: een hoogwaardige inbraakwerende kluis is niets waard zonder adequate verankering! Zelfs als een kluis 80 kg weegt, kan een inbreker deze meenemen als er geen degelijke verankering is. Wij adviseren altijd chemische ankers te gebruiken, omdat dit de sterkste verankeringsmethode is. Een gecertificeerde inbraakwerende kluis in combinatie met professionele verankering is de beste manier om uw waardevolle bezittingen veilig te bewaren.
We hebben al meerdere malen van klanten gehoord dat inbrekers de kluis niet konden kraken en meenemen tijdens een inbraak, en dat vervult ons met trots!

Wij verzorgen graag de professionele verankering van uw kluis met chemische ankers, inclusief een verankeringscertificaat voor de verzekering. Bovendien kunnen we ook op verdiepingen plaatsen en verankeren.

Deskundig advies

Als u moeite heeft met het maken van de juiste keuze, staan onze verkoopadviseurs voor u klaar. Bel 0342-422239, breng een bezoek aan onze kluizenshowroom of maak een afspraak met een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor voor persoonlijk advies.