Gemiddelde Beoordelingsscore: (9.4/10)
Email: info@kluiszorg.nl Tel: 0342-422239
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brandwerende archiefkast

Onze archiefkasten zijn beschikbaar in diverse niveaus van brandwerendheid en kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast qua inrichting. Als u de veiligheid van uw kantoorarchieven wilt waarborgen, is een archiefkast de ideale keuze.Resultaat 1–16 van de 58 resultaten wordt getoond

Brandwerende archiefkasten kopen

Een brandwerende archiefkast is speciaal ontworpen om uw dossiers te beschermen in geval van brand. Door isolatie in de dubbele wanden wordt de opkomende hitte tijdens een brand doeltreffend buitengehouden.

Een archiefkast met een daadwerkelijk brandwerend certificaat biedt aanzienlijk meer betrouwbaarheid dan een kluis met enkel DIN 4102-isolatie. Deze kluis biedt namelijk beduidend minder zekerheid tijdens een brandincident. Als u op zoek bent naar gemoedsrust, dan is het sterk aanbevolen om te kiezen voor een archiefkast met een gecertificeerde brandwerendheid volgens de EN 15659-norm.

Inbraak- en brandwerende archiefkast

Binnen ons aanbod bevinden zich eveneens archiefkasten die zowel inbraak- als brandwerendheid bieden. Deze archiefkasten combineren een hoog niveau van inbraakbeveiliging en brandbescherming, waardoor ze geschikt zijn voor veel meer dan alleen het opbergen van dossiers. Denk hierbij aan het bewaren van gereedschap, brandgevoelige laptops en diverse kantoorartikelen.