Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

Welkom bij Kluiskopen

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Sleutelkluizen

Sleutelkluis kopen?

Koop een gecertificeerde sleutelkluis! De sleutelkluizen die wij verkopen zijn gecertificeerd en voldoen aan de eisen van de BOVAG en RDW.Sleutelkluis
Er is voor elke situatie wel een sleutelkluis voorhande. 

Sleutelkluis goed verankeren!

Een sleutelkluis is relatief licht en dient dan ook goed te worden verankert. Wij kunnen voor u de kluis professioneel en discreet verankeren.

Bel voor meer informatie onze deskundige verkoop afdeling: 0342-422239

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Foto-tabel  Lijst 

Sleutelkluis of Sleutelkluizen

Sleutelkluis kopen?

 

Sleutelkluis kopen? Dan wel een gecertificeerde sleutelkluis! Er zijn veel verschillende sleutelkluizen te koop, welke u moet hebben ligt aan uw wensen, en doelen waarvoor u een sleutelkluis wilt gebruiken. Er zijn lichte kluizen die een aantal sleutelkluisjesleutels kunnen herbergen, en er zijn sleutelkluizen voor grote aantallen sleutels.

 

Welke sleutelkluis voor mij?

 

Welke sleutelkluis voor u goed is ligt aan een aantal zaken, moet u sleutels veilig opbergen tegen inbrekers, of tegen vlugge vingers van een passant? Stel u heeft een garage, dan moet u de sleutels gescheiden van kentekenpapieren opbergen, en dan ook tegen professionele inbrekers. Als inbrekers het op uw auto park hebben gemunt dan heeft u een veilige sterke kluis nodig die ook tegen geweld bestand is! U heeft namelijk als autobedrijf de nodige gereedschappen liggen om ook een kluis te kraken! Een sterke kluis is dus niet alleen wenselijk maar ook zeker noodzakelijk! Heeft u echter een bedrijf waarin veel sleutels omgaan die voor inbrekers niet zo belangrijk zijn dan kan een klein sleutel kluisje die strategisch is opgehangen ook een uitkomst zijn om georganiseerd met uw sleutels om te gaan.

 

Aantal sleutels in sleutelkluis?

 

Welk aantal sleutels kan ik opbergen in een sleutelkluis? Pas altijd op met het aantal sleutels wat wordt weer gegeven bij de producten, het aantal haken zal niet altijd het aantal op te bergen sleutels weer geven. Auto sleutels bijvoorbeeld hebben vaak een dik gedeelte waarin de afstand bediening is gelokaliseerd. Dan heeft zo’n sleutel vaak al twee haakjes ruimte nodig. Houdt daar rekening mee bij de koop van sleutelkluizen.

 

Mogelijkheden met sleutelkluizen?

 

Sleutel panelenEr zijn veel mogelijkheden met sleutelkluizen, zo kunt u bijvoorbeeld een sleutelkluis met een afstort gedeelte kopen, of een kluis met uitschuifbare panelen waardoor u overzichtelijk de sleutels kunt opbergen en weer terug vinden. Er zijn ook sleutelkluizen die inzet kluizen hebben voor het opbergen van kentekenpapieren. De RDW eist namelijk dat de auto sleutels gescheiden van de kentekenpapieren worden opgeborgen. Dus houdt daar rekening mee bij aanschaf van een sleutelkluis.

 

Verankeren van sleutelkluis

 

Zoals bij elke kluis is het verankeren van uw kluis van groot belang. U wilt niet dat de gehele kluis wordt meegenomen. Vooral bij bedrijven waar in de avond uren niemand aanwezig is, is verankeren van groot belang. Vaak is juist in auto bedrijven de juiste middelen aanwezig om een kluis uit de grond te trekken en mee te nemen, dus altijd een professionele verankering doen. Kluiszorg Nederland kan de verankering voor u doen.