Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

Welkom bij Kluiskopen

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluis sloten

Kluis sloten

Kluizen kunt u uitvoeren met verschillende type sloten, zo zijn er sloten met sleutels, mechanische code (draai) sloten en elektronisch sloten met verschillende eigenschappen. Een goed slot op uw kluis is natuurlijk heel belangrijk, en verdient daarom zeker uw aandacht! Alle door ons aangeboden sloten voldoen aan de Europese eis: EN 1300.

Sleutelsloten:

Sleutelsloten zijn standaard op elke kluis, altijd voorzien van twee sleutels per kluis. Dit zijn dubbelbaard sleutels voorzien van veel klavieren in het slot wat manipulatie vermoeilijkt. Een sleutelslot heeft als voordeel dat het relatief eenvoudig en degelijk is gemaakt zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Het grote nadeel is het opbergen van de sleutels en het beheer van de sleutels. Het goed verstoppen of het uit huis/pand houden van de sleutels is van groot belang, als de inbreker de sleutels vind dan geeft u hem gelijk toegang tot de kluis, zonder braakschade zal de verzekeraar niet uit betalen. Ook als u de sleutels verliest en weer terug krijgt dan kunnen de sleutels wel gekopieert zijn, en krijgt u ze niet terug dan zal het slot vervangen moeten worden.

Elektronisch slot basic:

Het elektronisch slot Basic (EN 1300 klasse B) is een gecertificeerd slot. Voorzien van een managercode en een gebruikerscode, tijdvertraging en manipulatie blokkering.
De code bestaat altijd uit 6 cijfers en de managercode is standaard geactiveerd, de gebruikerscode kan worden aangemaakt door de manager.Elektronisch slot
De tijdvertraging is standaard uitgezet en kan door de manager worden geactiveerd en ingesteld worden tussen de 1 en 99 minuten.
De manipulatie blokkering wordt geactiveerd nadat 3x een foute code is ingegeven, de blokkering duurt ongeveer 15 minuten in die tijd reageert het slot niet op ingaven.
Na een eerste blokkering gaat het slot weer op blokkering na 2x een foute code, daarna treed na elke foute code direct de blokkering in, pas als de juiste code is ingegeven is alles weer normaal.
Een elektronisch slot is veiliger dan een sleutelslot, omdat u makkelijk de code kunt wissen en een nieuwe kunt instellen, er geen sleutels verstopt hoeven te worden.
Voor bedrijven is het makkelijker om na een wisseling van het personeel de code te vervangen dan het hele sleutelslot. Het elektronisch slot Basic kan in plaats van het sleutelslot worden geplaatst maar ook naast het sleutelslot, zodat u twee sloten heeft. De batterij van deze sloten zit aan de voorkant van de kluis onder het toetsenbord en kan altijd worden vervangen, de levensduur is afhankelijk van het gebruik maar normaal zeker 4 jaar.

Elektronisch slot Multicode:

Het elektronisch slot Multicode heeft de zelfde functies als het Basic slot aangevuld met 9 gebruikers codes en de Multicode kan worden aangesloten worden op uw alarm systeem zodat u beschikt over een stil alarm functie. Wordt u gedwongen de kluis te openen kunt u een stil alarm naar de meldkamer sturen.
Dit werkt als volgt: Als u gedwongen wordt de kluis te openen dan verhoogt u het laatste cijfer van uw code met één cijfer en dan gaat er een stil alarm naar de meldkamer, deze zien dan in hun beeldscherm "code onder dwang" en waarschuwen de politie of partikulieren bewaking dienst. Aan uw kant bij de kluis gaat de kluis gewoon open en merkt u niets van de functie die u heeft geactiveerd. Voor aansluiting op uw alarm systeem moeten wij nog wel een zogenaamd alarmbox installeren die aan de binnenkant van uw kluis komt, deze alarmbox zorgt voor de connectie tussen kluis en alarm systeem. Ook de Multicode kan naast een sleutelslot geplaatst worden of in plaats van het sleutelslot.

Belt u gerust met vagen over de sloten en hun mogelijkheden.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met deze selectie.